Humor

csütörtök, április 27, 2006

Hát, b(l)ogozzuk csak ki ezt a napot is: koránkelés újra, amit útálok, főleg ha korán is fekszem; Margittán kisebb találka a polgármesterrel a holland vállalkozók ügyében, velük viszont nem igazán tudok kimozdulni a holtpontról, szóbeli biztatásra futja csupán.. hát az is valami, nem mondom.

Aztán hazajövék, s elkezdtem pepecselni a kerttel, a fű egy hét alatt legalább 6-7 centit nőtt, így hát le kellett vágni. Közben a bejelentkeztek a temetőtakarításra azzal a bizonyos markoló-toló-harapó-nyűvő erőgéppel, aminek fél óra múltán a hidraulikája bemondta a keservest. Biztattak, holnap folytatni fogják.

Este aztán érkezik a telefonhívás a Márta alapítványtól, hogy a holland szállítmány megérkezett, útban van felénk. Általános mozgosítás két órán belül, a kamion viszont csak kb. három óra múltán érkezett meg, kb 9-kor. A mi drága hollnadjaink ezúttal nagyon kitettek magukért: degeszre tömték a 20 tonnás jószágot, úgyhogy éjfélig dolgoztunk a leürítésen. Eljöttek a szőlősiek is egy teherautóval, mivel a rakomány egy része az övék volt. Többek között megjött a konyhafelszerelés is, hatalmas, korszerű gépek, lesz egy konyhája Kécnek!


rakodjuk a holland szállítmányt


Posted by Picasa

4 megjegyzés:

csabapu írta...

Megtort a jeg? Olvastuk a hireket, ha igy folytatod, tobb informaciot fogunk felolotek hallani. Csak igy tovabb...

palko írta...

örülök csabeszkám, hogy benéztél, könyörögj, hogy kitartó is legyek a blogozásban..

csabapu írta...

Ha rendszeresen irsz, igerem, hogy rendszeres olvasoja leszek. Ha inglisul is irsz par sort, Raymond is belenezhet, nem gondoltal ra? Vagy a hollandusaid.

Csokmai Dávid írta...

s ennyibe maradt:))